Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Osallistu Pursiseura ÖNS:n ja Loviisan Sanomien perinteikkääseen jääveikkaukseen ja voita 150 euron lahjakortti!

Taksirintamalta ei mitään uutta

Olen ensimmäisen kerran kysynyt nimetyltä yhteyshenkilöltä 29.9.2022, että kun nyt kyydin saaminen Taksi Helsingin kautta on osoittautunut niin epävarmaksi, niin miksi ei voida tilata suoraan paikallista luotettavaa kuljettajaa hoitamaan asiaa.

Yksinkertaiseen kysymykseen en ole vieläkään saanut vastausta, erilaisia selityksiä kyllä.

Tiedän, että moni meistä luottaa paikallisiin kuljettajiin, ja moni on valitettavasti saanut pettyä Taksi Helsingin toimintaan.

On hyvä, että kilpailutus avataan uudelleen. Mutta vie aikansa ennen kuin kaikki saadaan toimimaan. Meitä kyydin tarvitsijoita ja siihen oikeutettuja kiinnostaa tietenkin se, miten asiat hoituvat siihen asti, kunnes uusi sopimus saadaan.

Tarvitsemme siis uudet toimintaohjeet, koska, kuten olen todennut – perusturvajohtaja Schröderin antama ohje ei toimi.

Tiedän, että moni meistä luottaa paikallisiin kuljettajiin, ja moni on valitettavasti saanut pettyä Taksi Helsingin toimintaan. Mika Mykkänen totesi kolumnissaan, että kaluston riittävyys on kuntien kontolla, ja nythän Taksi Helsinki on ilmoittanut, ettei heillä kalustoa riitä, joten ...

Sanoisin kuten eräs edesmennyt presidenttimme: ”Tarttis jotain tehrä!”