Paikalliset

Otto Andersson tähtää eduskuntaan

Ehdolle. Otto Andersson toteaa sote-uudistuksen tuovatn Uudelleemaalle monia haasteita.

Otto Andersson (RKP) ilmoittaa olevansa käytettävissä sekä kevään 2019 eduskuntavaaleissa että syksyllä 2018 ehkä järjestettävissä maakuntavaaleissa.

Otto Andersson on Loviisan kaupunginvaltuuston puheenjohtaja.

− Loviisan seutu tarvitsee oman edunvalvojansa eduskunnassa. Olen erittäin kiitollinen niin tutuilta kuin ennestään tuntemattomiltakin saamastani kannustuksesta lähteä ehdolle. Viime kevään hyvä tulos kunnallisvaaleissa on myös vahvistanut päätöstäni lähteä ehdolle. Haluan tehdä positiivisen kampanjan vaalikentillä, sanoo Andersson.

− Politiikassa menestyminen ja tulosten saavuttaminen edellyttävät osaamista monissa eri asiakysymyksissä, mutta myös yhteistyökykyä yli puoluerajojen. Monipuolinen työkokemukseni eduskunnasta ja oikeusministeriöstä antaa minulle hyvät edellytykset kansanedustajan työhön, Andersson sanoo.

Sote-uudistushaasteita

Otto Andersson työskentelee Ruotsalaisen eduskuntaryhmän poliittisena neuvonantajana. Andersson on aikaisemmin toiminut silloisen oikeusministerin Anna-Maja Henrikssonin poliittisena erityisavustajana.

− Sote-uudistus aiheuttaa monia haasteita Uudellamaalla. Loviisan terveyskeskuksen tulevaisuus on turvattava, Porvoon sairaalalle on annettava mahdollisuus kehittyä ja vanhustenhoidon on oltava lähellä, omassa kunnassa. Olen valmis tarttumaan tähän haasteeseen. Siksi olen ehdolla syksyn maakuntavaaleissa, jos sote-uudistus toteutuu, sanoo Andersson.

Vuoden 2017 kunnallisvaaleissa Andersson sai eniten ääniä Loviisassa. Andersson on myös Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin valtuuston jäsen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat