Paikalliset

LWT teki lipunmyyntiennätyksen

Ihmisiä ja tunnelmaa. Yksittäisissä taloissa saattoi viikonlopun aikana käydä jopa noin 2 000 kävijää. Lipunmyynnissä tehtiin tänä vuonna ennätys. Kuva Auli Henriksson

Viikonlopun Loviisan Wanhat Talot -tapahtuma onnistui yli odotusten. Lippumyynnissä tehtiin tapahtuman historian paras tulos.
LOVIISA Tänä vuonna lippuja ostettiin 6 500. Viime vuonna lippuja myyntiin 3740, mikä määrä ylitettiin tänä vuonna jo lauantaina. Tapahtuman projektipäällikkö Luru Hirva kiittää talolaisia. -He ovat tapahtuman sydän, sielu ja sisin. LWT tapahtuma ei keskity ainoastaan Loviisan kaupunkiin ja siksi arvokkaat kohteet Ruotsinpyhtäällä ja Pernajassa antavat tapahtumalle lisää ulottuvuutta Loviisan historiaan. Hirva pyrki viikonloppuna käymään kaikissa 40 kohteessa, mutta ei ihan ehtinyt. -Kaksi päivää ei ihan riittänyt, ehdin vierailla 32 kohteessa. Vaikka auto oli apuna kävelyäkin kertyi yli 20 km. Jokainen askel oli sen arvoinen. Tästä on hyvä jatkaa. Oman kokemuksen perusteella voin sanoa, että kaupunki kuhisi iloisia vieraita. Tunnelma ja saamani palaute oli kaupungin maineelle pelkästään hyväksi. Tapahtuma tuo kaupunkiin valtavasti myös sellaisia vierailijoita, jotka eivät osta ranneketta, vaan vierailevat markkinoilla ja oheistapahtumissa. -Laskennan vaikeuden vuoksi en osaa itse arvoida, kuinka paljon ihmisiä tapahtuma toi kaupungille, olisi mukava ja tärkeää tietää paljonko vierailijoita loppujen lopuksi oli, Hirva toteaa. Viime vuoden järjestäjät arvioivat kävijöiden kokonaismääräksi noin 15 000, kun lippuja myytiin vajaat 4 000. Lue lisää tapahtumasta Loviisan Sanomista 27.8.2019. 360°-videokuvaa LWT-päivien ihmisvilinästä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat