Paikalliset

Liikuntahallin käyttäjien oireilu jatkunut

Oireilua. Loviisan liikuntahallissa oleskelu on aiheuttanut joillekin tilojen käyttäjille oireita. Kuva: Marita Itävuori

Loviisan kaupunki tiedottaa Liikuntahallissa tehtävistä toimenpiteistä. Muutama oppilas ja opettaja ovat saaneet oireita oleskeltuaan liikuntahallissa.
LOVIISA Kaupunki tiedottaa tilanteesta seuraavasti: Liikuntahallin ilmanvaihtoa tarkistetaan ja käyttäjäpalautetta sisäilmasta seurataan Loviisan liikuntahallin käyttäjiltä saadun palautteen perusteella kesällä uusitun ilmanvaihtojärjestelmän säädöt ja salin lattian tiivistykset tarkistetaan. Liikuntahalli on ollut sisäilmaongelmista johtuvien kunnostustöiden jälkeen avoinna kaksi kuukautta. Koulut ovat syksyn mittaan palanneet käyttämään liikuntahallia ulkokauden jälkeen. Muutama oppilas ja opettaja ovat saaneet oireita oleskeltuaan liikuntahallissa. Koulujen osalta tilannetta seurataan kouluterveydenhuollon ja työterveyshuollon kautta. Oireilevia oppilaita kehotetaan ottamaan yhteyttä kouluterveydenhuoltoon. Henkilökunnan oireita seurataan ja hoidetaan kaupungin työterveyshuollossa. Liikuntahallin muille käyttäjille tehdään tammikuussa käyttäjäkysely. Iltakäyttäjiltä on toistaiseksi saatu yksi kuntosalin sisäilmaa koskeva palaute. Iltakäyttäjät voivat ennen kyselyä antaa palautetta sisäilmasta osoitteeseen paivi.hamalainen@loviisa.fi. Tähän mennessä saatujen palautteiden perusteella hallin uuden ilmanvaihtojärjestelmän säätöjä tarkistetaan. Myös salin lattian tiivistykset käydään läpi. Halli suljettuna vuoden vaihteessa Liikuntahallin käyttövesiputket uusitaan vuoden vaihteessa. Halli on korjausten takia suljettuna 27.12.2017–5.1.2018.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat