Paikalliset

Joulunodotus alkoi Loviisassa

Torin kuusen kynttilät sytytettiin ja kaupunkiin julistettiin joulurauha.
LOVIISA Joulunodotus alkoi virallisesti Loviisassa perjantaina illan pimennyttyä. Perjantai-illan tapahtumaan kuuluivat City Shopping -ostostapahtuma myöhään iltaan avoinna olevine liikkeineen sekä joulurauhan julistus. Kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Otto Andersson korosti joulurauhapuheessaan tasa-arvoa. – Jokainen koti on yhtä tärkeä, kaikki perustuslain hengen mukaiset mielipiteet ja vakaumukset ovat samanarvoisia. Joulunalusaikaa vastaanottamassa oli myös Loviisan uusi kaupunginjohtaja Jan D. Oker-Blom. Hänen ensimmäinen työpäivänsä oli kulunut osin Kuntaliitossa sekä uuteen työpaikkaan tutustumisessa.
Mukana vilinässä. Loviisan torilla tuttuja tapasivat Anita Antell (vas.), kaupunginjohtaja Jan D. Oker-Blom ja kaupunginhallituksen puheenjohtaja Mia Heijnsbroek-Wirén. Kuva: Marita Itävuori

Oker-Blom aprikoi, että hän oli nyt ensimmäistä kertaa Loviisassa joulunavaustapahtumassa. – Olen varmaan ollut täällä joulun aikaan lapsena, mutta siitä en muista mitään, hyväntuulinen kaupunginjohtaja sanoi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat