Paikallisurheilu

Jere Nyström SM-kultaan

Yli. Jere Nyström ylittää 182 kolmannella hypyllä. Tämän jälkeen ylittyi vielä 184 ja 186 ennen omaa ennätystä 188. Kaukana ei ollut myöskään 190, mikä on hänen tämän vuoden tavoitteensa. Kuva Nuorisoyleisurheilu

Lapinjärveläinen Jere Nyström otti SM-kultaa Lahdessa viikonloppuna ylitettyään 188 sentin korkeuden, mikä on myös nuoren urheilijan oma ennätys.
LAHTI, LAPINJÄRVI Lahden SM-kisat 14/15 -vuotiaille urheilijoille pidettiin viime viikonloppuna. Lapinjärveläinen Jere Nyström hyppäsi korkeudessa oman ennätyksensä 188, jolla hän otti myös kultamitalin. Kulta ei irronnut helpolla. Hän ylitti 182 vasta kolmannella hypyllä. Toisen pudotuksen jälkeen nuorella urheilijalla oli kova paikka. Valmentaja Kai Niemi sai tsempattua suojattinsa, joka ylitti korkeuden selvästi. Tässä vaiheessa Nyström oli toisella sijalla. Kun hän ylitti 184, varmistui kulta viime vuoden tapaan ja hyppy kulki rennosti. Nyström ylitti vielä 188, tehden samalla oman ennätyksensä. 190 ei enää ylittynyt, mutta ei sekään ollut kaukana. Nuoren urheilijan kehitys on ollut huimaa. Tänä vuonna hän on parantanut omaa ennätystään yhdeksällä sentillä. Tavoite on ylittää vielä tänä vuonna 190 senttiä. Elimäellä yhdeksättä luokkaa käyvä Nyström edustaa Korian Pontta. Nyström osallistui Lahdessa myös kolmiloikkaan, jossa hän sijoittui neljänneksi tuloksella 12.31.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikallisurheilu

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat