Kuntavaalien tulospalvelu | Seuraa Loviisan, Lapinjärven ja Pyhtään ääntenlaskentaa Lovarin tältä sivulta kello 20 alkaen

Loviisan Sanomien vaali-illan tulospalvelu aukeaa vaalipäivänä sunnuntaina, 13. kesäkuuta kello 20.00. Sivuilta löytyvät linkit Loviisan ja Lapinjärven, Pyhtään sekä muiden kuntien ääntenlaskentatietoihin. Lovarin tulospalvelu löytyy tästä linkistä.

Tulospalvelussa voi seurata äänten kertymistä reaaliaikaisesti. Palvelussa voi rajata tietoja esimerkiksi, kunnan, äänestysalueen (postinumeron) tai puolueen perusteella.

Myös yksittäisen ehdokkaan äänitilanteen voi poimia ja tarkistaa tämän äänimäärän, vertailuluvun ja läpimenoennusteen. Tiedot poimitaan automaattisesti oikeusministeriön tietopalvelusta. Palvelu avautuu kello 20 ennakkoäänien julkistamisen myötä.

Tulospalvelu löytyy tästä linkistä tai osoitteesta www.loviisansanomat.fi/vaalitulospalvelu. Laajempi kooste julkaistaan tiistain Loviisan Sanomissa.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut