Osayleiskaava | Kulttuuri- ja ympäristöliike järjestää keskiviikkona mielenosoituksen Valkon kemikaaliterminaalihankkeesta

Loviisan kulttuuri- ja ympäristöliike järjestää keskiviikkona kello 14.30 mielenosoituksen Loviisan satamaan kaavailtua Alfa Terminal Oy:n kemikaaliterminaalia vastaan. Mielenosoitukselle on antanut tukensa myös Valkon kyläyhdistys, joka on laatinut myös kannanottonsa terminaalihankkeesta Elinkeino- ja infrastruktuurilautakunnalle sekä muille päättäjille

.Mielenosoitukseen kutsuvia lentolehtisiä jaettiin postilaatikoihin Valkossa ja Loviisassa tiistaina. Viestissä kerrottiin, että Elinkeino- ja infrastruktuurilautakunta käsittelee torsstaina Valkoa ja erityisesti Eestinkolmiota ja Svenäsiä koskevat osayleiskaavaesitykset. Osallistujia kehotetaan ottamaan maskit mukaan.

Kutsuun on kirjoitettu iskulauseita, kuten "Ei myrkkykemikaalivarastoa Loviisan satamaan Valkoon!", "Kemikaalivaraston suoja-alue kattaa melkein koko Valkon ja ulottuu myös merelle", Ei myrkkykemikaalikuljetuksia Loviisan kaupungin läpi huonokuntoista Lahti-Loviisa -rataa pitkin!", "Ei lisää ympäristöriskejä Loviisaan!", "Ihmisille oikeus asua asunnoissaan koko Valkon alueella!" sekä "Vastustamme hätiköityjä asukkaiden selän takana tehtyjä ja ympäristönsuojelullisesti vaarallisia suunnitelmia!

Valkon osayleiskaava torstaina elinkeino- ja infrastruktuurilautakunnassa

Alfaterminal suunnittelee uutta kemikaaliterminaalia Loviisan satamaan

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut