Veriteko | Loviisassa keskiviikkoiltana vakava puukotus, josta epäilty saatiin nopeasti poliisin hoteisiin

Loviisan Määrlahden kerrostaloalueelle hälytettiin myöhään keskiviikkoiltana ambulanssin sekä poliisin yksiköitä. Hätäkeskukseen oli tullut tieto, että alueella olisi puukotettu ihmisiä.

Itä-Uudenmaan pelastuslaitoksen hätäkeskuksen mukaan Loviisaan tapahtumapaikalle lähetettiin ambulansseja, mutta tapauksen tiedotusvastuu on poliisilla.

Itä-Uudenmaan poliisin tilannekeskuksen mukaan Loviisassa on tapahtunut puukotus teräaseella, jossa puukotuksen yksi uhri on saanut vakavia vammoja. Uhria puukotettiin tiettävästi vatsaan. Poliisin mukaan tekijäksi epäilty on saatu otettua kiinni, eikä lähialueen uhkaa ole enää ole voimassa.

Torstaina saatujen silminnäkijätietojen mukaan puukotus olisikin tapahtunut Loviisan torin laidalla, mahdollisesti Forumin takana, josta oli kuultu illalla noin kello 19-20 aikoihin avunhuutoa. Noin puolituntia avunhuutojen jälkeen paikalle oli saapunut ambulanssi.

Teosta epäillään tiettävästi loviisalaista noin 18-vuotiasta poikaa. Myös uhri oli samanikäinen. Tekijä otettiin poliisin mukaan kiinni Määrlahdessa. Paikalle Määrlahteen hälytettiin silminnäkijän mukaan myös ambulanssi. Poliisi ei toistaiseksi ole vahvistanut silminnäkijätietoja.

* Uutista täsmennetty ja täydennetty torstaina silminnäkijätietojen perusteella.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut