Onnettomuus: Raju henkilöauton ulosajo Loviisan Saaristotiellä - kuljettaja kuoli, matkustaja loukkaantui vakavasti

Henkilöauto on ajanut ulos tieltä ja päätynyt katolleen. Kuljettaja menehtyi ja matkustaja loukkaantui vakavasti. Lääkärihelikopteri hälytettiin paikalle. Arto Henriksson

Arto Henriksson

Loviisan ydinvoimalaitokselle johtavalla Loviisan Saaristotiellä noin kilometrin päässä Ungernin linnoituksesta saariston suuntaan on sattunut vakava ulosajo, jossa henkilöauto on syöksynyt kovalla vauhdilla ulos tieltä. Hätäkeskus on lähettänyt kello 23:36 aikoihin paikalle useita pelastus- ja sairaankuljetusyksiköitä.

Onnettomuuspaikan lähistölle on laskeutunut myös lääkärihelikopteri FinnHems. Onnettomuuden tutkinta ja tiedotus on siirtynyt Itä-Uudenman poliisille. Poliisin tilannekeskuksen mukaan paikalla on tiettävästi kaksi loukkaantunutta henkilöä, jotka kuljetetaan jatkohoitoon. Poliisin tutkinta tiedottaa tapauksesta tarkemmin perjantaina aamulla.

Ulosajo on tapahtunut Saaristotien länsipuolelle noin kilometrin päästä Saaristotien risteystä ennen Alludenin tienhaaraa länteen.

Uutista täydennetty: Myöhemmin aamulla poliisi kertoi, että onnettomuudessa on kuollut 36-vuotias kuljettaja ja matkustajana ollut 30-vuotias mies on loukkaantunut vakavasti.

Komisario Jarmo Ojalan mukaan auto oli ajanut suurella nopeudella ulos tieltä. Poliisin mukaan toistaiseksi on selvittämättä oliko alkoholilla osuutta onnettomuuteen.

Uutiseen on myöhemmin lisätty tieto kuljettajan menehtymisestä.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.