Paikalliset

Harjurinteen vanhan osan tulevaisuus valtuuston päätettäväksi

Loviisan kaupunginhallitus päätti tiistaina 30.10. ehdottaa kaupunginvaltuustolle, että Harjurinteen koulun vanha osa peruskorjataan. Päätös oli yksimielinen.
LOVIISA Kaupunginhallitus kuuli asiassa korjaussuunnitelman tehneen Ramboll Oy:n asiantuntijaa Tapani Moilasta ja kaupungin tilapäällikkö Antti Kinnusta.
– Keskustelimme asiasta pitkään ja perusteellisesti, ja päätimme yksimielisesti ehdottaa valtuustolle peruskorjausta uudisrakennuksen sijaan, hallituksen puheenjohtaja Mia Heijnsbroek-Wirén kertoo.
Myös päätös siirtää asia valtuustolle oli yksimielinen.
Korjaussuunnitelmassa esitetty, perinpohjainen peruskorjaus on hallituksen mielestä vakuuttava. Peruskorjauksen päävalvojaksi valittaisiin asiantuntija Tapani Moilanen ja Ramboll.
– Meillä on suuri luottamus siihen, että hankkeen valvonta olisi heidän tekemänään hyvissä käsissä, Heijnsbroek-Wirén lisää.
Harjurinteen koulun ja Loviisan lukion vanha osa on kivirakenteinen rakennus 1950-luvulta. Rakennus on joko peruskorjattava tai purettava uudisrakennuksen tieltä. Peruskorjaus maksaa noin 6 miljoonaa, purkaminen ja uudisrakentaminen noin 14 miljoonaa euroa.
Kaupunginvaltuusto käsittelee asiaa 21.11.2018.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat