Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Osallistu Pursiseura ÖNS:n ja Loviisan Sanomien perinteikkääseen jääveikkaukseen ja voita 150 euron lahjakortti!

Keilailu | Raikan kisassa BC Storylle kaksoisvoitto

Keilailukausi on hyvässä vauhdissa. Kauden neljäs erikoiskilpailu oli edesmenneen Loviisan keilahallin pitkäaikaisen hallimestarin Raino Rosenbladin muistokilpailu – "Raikan Muistokilpailu".

Keilailupiireissä Raikalla oli paljon ystäviä ja sen takia muistokilpailuun tuli osallistujia laajalta alueelta. Tämä kisa oli nyt vasta toinen laatuaan ja näyttää siltä että tästä tehdään perinne. Kun vielä löytyisi sopiva sponsori tai sponsoreita tästä voitaisiin tehdä jopa iso turnaus – palkintopotti on se joka houkuttelee kilpailijoita.

Tänä vuonna eräs maamme huippuseuroihin lukeutuva BC Story järjesti mestaruusosakilpailun alkukilpailun yhteydessä ja se näkyi tulosluettelossa, viisi keilaajaa loppukilpailuun ja neljä 7 parhaan joukossa, kärjessä komeili Jarmo Sinilaakso tuloksella 1 478. Paljon huonompi ei ollut Kouvolan All Stars jolle tuli neljä finaalipaikkaa.

Mainittakoon myös että edellisen erikoiskisan voittaja KK-Teamin Ilari Uusnäkki oli alkukilpailun kakkosena tasoitustuloksella 1 446.

Loppukilpailu oli torstaina 1.2. Koska alkusarjojen aikana tasoituksilla on iso rooli tuloksissa keskitytään vain hyviin sarjoihin kolmen eka sarjan osalta ja ne olivat.

Ensimmäisessä sarjassa Pentti Uotinen (LoVi) 245, toisessa sarjassa Paavo Saarinen (BC Story) 252, kolmannessa Jarmo Sinilaakso 290, Paavo Saarinen 279 ja Magnus Lönnroth (BC Story) 244.

Tässä vaiheessa kärjessä olivat Paavo Saarinen 735, Jarmo Sinilaakso 729 ja kolmantena ainoa nainen ET:n Minka Mäkelä 712.

Neljännessä sarjassa tuli taas huippusarjoja: Kimmo Järvinen (All Stars) 266, Saarinen 257 ja Juho Leivo (All Stars) 236.

Viidennessä sarjassa kärkipari jatkoi huimaa vauhtia: Sinilaakso 277, Saarinen 256 ja vielä Esa Rantala (BC Story) 240.

Kärkikolmikko pysyi samana, Minka Mäkelä ja Pentti Uotinen epäonnistuivat ja putosivat ihan kärkitaistelusta samalla kun Kimmo Järvinen nousi heidän ohitse kolmannelle sijalle.

Viimeisessä sarjassa Saarinen vain varmisteli voittoaan sarjallaan 235 samalla kun seurakaveri Lauri Salmi hyvällä sarjallaan 253 nosti itsensä viidennelle sijalle.

Neljänneksi oli noussut All Starsin Juho Leivo ja Järvinen pysyi kolmantena.