Paikalliset

Esperi ostanut Palvelutalo Rantakartanon

Hoiva- ja terveyspalvelualan yritys Esperi Care on hankkinut  omistukseensa Helsingissä ja Loviisassa toimivan Palvelukoti Rantakartano Oy:n koko osakekannan.
LOVIISA Omistajat Marko Lähdeaho ja Kaarina Liljeström myyvät yli 20 vuotta toiminnassa olleen yhtiönsä. Yhtiön toiminta kattaa 18 asukaspaikan hoivakoti Rantakartanon Helsingissä, 28 asukaspaikan hoivakoti Ulrikan Loviisassa sekä yhteensä 35 asiakaspaikan Myötätuuli -päivätoimintayksiköt Helsingin Vuosaaressa ja Kivikossa. Yhtiön liikevaihto on noin 2,4 miljoonaa euroa ja henkilöstöä on yhteensä 40. Kaupan myötä henkilöstö siirtyy Esperin palvelukseen vanhoina työntekijöinä. Myyjien omistussuhteet ennen kauppaa olivat: Marko Lähdeaho 79 prosenttia, Kaarina Liljeström 19 prosenttia. - Palvelukoti Rantakartano Oy on yli 20-vuotisen toimintansa aikana toteuttanut yksilöllistä ja laadukasta vanhusten hoivaa kahdessa asumispalvelua tarjoavassa hoitokodissa. Yritys tarjoaa myös vanhusten päivätoimintaa kolmessa Myötätuuli -päivätoimintapisteessä. Tulevaisuuden muutoksissa uskomme että Esperi vahvana ja kokeneena tulee edelleen kehittämään toimintaa sekä turvaamaan sen jatkuvuuden, kertoo Palvelukoti Rantakartano Oy:n perustaja Kaarina Liljeström. - Yhdessä oleminen ja -tekeminen, ikääntyneen toimintakyvyn säilyttäminen ja ymmärrys siitä, että hoivakoti on ennen kaikkea siellä asuvan koti ovat yrityksiämme yhdistäviä tekijöitä. Rantakartanon laadukas toiminta on näkynyt yrityksen arvostuksessa ja maineessa. Tuomme nykyiseen osaamiseen Esperin tukiprosessit, joiden avulla toiminnan kehittäminen jatkuu laadusta tinkimättä, sanoo Esperi Care Oy:n toimitusjohtaja Marja Aarnio-Isohanni.

Tarve tuplaantuu

Ennusteiden mukaan tehostetun palveluasumisen tarve Uudellamaalla tuplaantuu vuoteen 2030 mennessä nykyisestä lähes 9000 asukaspaikasta noin 18 000 asukaspaikkaan. Sama trendi on näkyvissä myös muualla Suomessa.
- Ikääntyneiden tehostetun palveluasumisen tarve lisääntyy voimakkaasti tulevaisuuteen katsottaessa. Tähän tarpeeseen haluamme osaltamme olla vastaamassa ja vuonna 2018 aiomme avata 13 uutta ikääntyneiden kotia 600:lle sitä tarvitsevalle, toteaa Aarnio-Isohanni.Esperillä on Suomessa yli 100 ikääntyneiden hoivakotia, joista Uudellamaalla sijaitsee kuusitoista.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat