Paikalliset

Kolmen auton kolari E18-moottoritiellä Loviisan Myllykylässä –  yksi kuljettaja kuoli ja kaksi kuljettajaa loukkaantui vakavasti, silminnäkijän mukaan punainen auto ajoi vastakkaiseen suuntaan

Yksi autoista oli sinkoutunut moottoritien keskialueen suojakaiteiden päälle kolmen auton kolarissa E18-tiellä Loviisan Myllykylässä. Onnettomuuspaikka sijaitsee Särkjärven kohdalla.

Arto Henriksson

Loviisassa on moottoritiellä Myllykylän kohdalla sattunut vakava liikenneonnettomuus.

Kolmen henkilöauton kolarissa noin kello 18.57 on päivystävän palomestari Reijo Halosen mukaan loukaantunut vakavasti autojen kuljettajat. Autoissa ei ollut matkustajia, vain kuljettajat.

Silminnäkijä Esma Haddas kertoi Loviisan Sanomien Facebook-ryhmässä nähneensä, että punaisen auton kuljettaja ajoi moottoritiellä vastakkaiseen suuntaan.

- Ei ollut kelistä johtuva, ajoi kyllä ihan hallitusti väärään suuntaan. Mä ajoin hevosautoa Loviisaan päin, ohitti mut ensin ja sitten jarrutti sen verta että mä ajoin sen edellä. Yritin vilkutella valoja minkä kerkesin ja soitin hätäkeskukseen, kertoi loviisalainen Esma Haddas

Yksi kuljettajista on silminnäkijän mukaan menehtynyt kolaripaikalla. Toisen silminnäkijän mukaan kolaripaikalle saapui lllalla myös ruumisauto. Myöhemmin illalla pelastusviranomainen vahvisti, että yksi henkilö on menehtynyt turmapaikalla.

Onnettomuus sattui Loviisasta Kotkan suuntaan menevällä kaistalla.

Moottoritien itään menevä liikenne ohjattiin Loviisan itäisestä liittymästä vanhalle Pietarintielle eli tielle 170. Liikenne Kotkasta Loviisan suuntaan sujui normaalisti.

Paikalla oli ainakin seitsemän pelastuslaitosten yksikköä, kolme niistä Kymenlaakson pelastuslaitokselta. Silminnäkijän mukaan poliisi dokumentoi onnettomuuspaikkaa droneilla. Tien pinta oli onnettomuuden sattuessa lumisen loskan liukastama, ja näkyvyys oli räntäsateen vuoksi heikko. Tutkijalautakunta tutkii onnettomuuden syytä.

img_7903_2.jpeg

Onnettomuuspaikka sijaitsee E18-tiellä Myllykylässä Särkjärven kohdalla. Kuva: Helmi Henriksson

img_7907.jpeg

Kaksi kolariautoa säilyivät tiellä pystyssä, mutta kärsivät mittavia vahinkoja. Kuva: Helmi Henriksson

Uutista on täydennety kuolonuhrin ja silminnäkijähavaintojen osalta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Loviisan kolarissa kuollut ajoi vastavirtaan31.1.2020 13.00

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat