Paikalliset

Kesko purkaa turvallisuussyistä vanhoja rakennuksiaan, mutta ei laajenna vielä myymäläänsä Loviisan keskustassa

Kesko Oyj on aloittanut purkutyöt K-Supermarketin naapurissa sijaitsevalla tontillaan, mutta myymälän laajanemissuunnitelmat ovat ainakin toistaiseksi jäissä.

Arto Henriksson

Kesko Oyj on aloittanut purku- ja maisemointityöt Degerbynkadun tontillaan, mutta ei ole päättänyt vielä ryhtyä laajentamaan K-Supermarket -myymäläänsä Loviisassa.

K-Supermarketin naapurissa sijainneen entisen huonekaluliikkeen ja sen itäpuolella sijaitsevan kaksikerroksisen omakotitalon purkaminen on askarruttanut naapureiden ohella myös K-Supermarketin asiakkaita. Monet arvelivat Keskon ryhtyvän laajentamaan markettia, mutta Keskon mukaan laajentamissuunnitelmat ovat ainakin toistaiseksi jäissä.

Kesko Oyj:n Etelä-Suomen aluejohtaja Timo Heikkilä kertoi, että Keskon ostamalla tontilla sijainneet rakennukset päätettiin purkaa turvallisuussyistä sen jälkeen, kun tyhjillään olleissa rakennuksissa oli havaittu liikkuneen kutsumattomia vieraita.

- Rakennukset alkoivat olemaan huonossa kunnossa ja ympäristölleen epäsiistejä, joten ne päätettiin purkaa turvallisuus- ja siisteyssyistä, Heikkilä kommentoi.

Keskon edustajat tiedottivat vuoden 2014 lokakuussa suunnitelmistaan laajentaa Loviisan K-Supermarket -myymälää kaksinkertaistamalla Mariankadun ja Degerbynkadun välissä sijaitsevalla tontillaan. Laajennuksen oli määrä valmistua vuoden 2016 loppuun mennessä.

- Ne suunnitelmat ovat edelleen mapissa, eikä meillä tällä hetkellä ole aktiivisesti tarkoitus ryhtyä niitä edistämään Heikkilä kertoi eilen.

Alla lehtileike 10.10.2014 julkaistusta Loviisan Sanomista.

keskolaajentaa2.png

Kesko kertoi vuoden 2014 lokakuussa aikovansa laajentaa Loviisan K-Supermarket -myymälää Debergynkadun suuntaan. Nyt tontilla puretaan pois vanhoja, tyhjillään olleita rakennuksia, mutta päätöksiä myymälän laajentamisesta ei ole Keskossa tehty. Kuva: Arto Henriksson

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat