Paikallisurheilu

FC Loviisan tytöt turnasivat Tallinnassa

Joukkue pelasi lauantaina ja sunnuntaina yhteensä kuusi ottelua häviten ne kaikki, mutta turnauksesta jäi positiivinen jälkimaku. Kentän ulkopuolella saatiin uusia kavereita Suomen rajojen ulkopuolelta.

Harri Isotalo

FC Loviisan T14 -joukkue osallistui viikonloppuna Tallinnassa pelattuun Reval cupin. Joukkue pelasi lauantaina ja sunnuntaina yhteensä kuusi ottelua häviten ne kaikki.

Melkoista historiaakin kenties tehtiin, sillä joukkue ei 200 minuutin aikana onnistunut tekemään maaliakaan. Tästä huolimatta turnauksesta jäi positiivinen jälkimaku. Ottelut olivat pelillisesti varsin tasaisia. Levadia ja HJK City, jotka Äfcee kohtasi alkulohkossa, olivat hieman loviisalaisryhmää edellä. Molempien otteluiden ratkaisut syntyivät tosin viimeisen kymmenen minuutin aikana, kun Äfcee maalin tappioasemassa satsasi hyökkäykseen puolustuksen kustannuksella. Muut kolme vastustajaa olivat aika lailla samaa tasoa tai hieman heikompia. Jokainen pelaaja taisteli loistavasti

Alkulohkon 0-3 tappio TJK Legionia vastaan oli loviisalaisten kehnoin esitys. Sunnuntain jatkopeleissä sekä Sporting Sakua että FC Flora Margarinia vastaan Äfcee oli selkeästi hallitsevampi osapuoli, mutta maaleja ei saatu aikaiseksi, vaikka paikkoja siunaantui runsaasti. Etenkin jumbofinaalissa tuntui siltä, että vastustajan maali on noiduttu. Palloa ei vaan kerta kaikkiaan saatu maaliviivan yli.

FC oli reissussa 13 pelaajan voimin, ja kun yksi heistä loukkaantui heti ensimmäisen ottelun aikana, saivat loput pelaajat urakoida lähes täydet minuutit. Hienosti tytöt urakoivatkin. Jokainen pelaaja ansaitsee asenteestaan, loppuun asti yrittämisestään ja jaksamisestaan arvosanan 10 +.

Turnaus tarjosi loviisalaispelureille mukavasti kokemusta ja uusia vastustajia. Pelitempo oli nopeampaa ja vastustajien fyysinen kontakti kovempaa, mihin kesän sarjaotteluissa on totuttu. Kentän ulkopuolella saatiin uusia kavereita Suomen rajojen ulkopuolelta.

Joukkueessa pelasivat: Alexandra Starck, Fia Lindholm, Venla Mattila, Karin Lill-Smeds, Sofia Lill-Smeds, Lina Mickos, Wilma Kokko, Josephine Starck, Madicken Lund, Saana Kivimäki, Suvi Peräkylä, Nea Stenman ja Siiri Kallionpää. Huoltoryhmässä olivat Milla Bergström ja Tiiti Kivimäki.

Tulokset

Ottelut

Alkulohko: FC Loviisa- TJK Legion (Viro) 0-3, FC Loviisa-HJK City 0-3, FC Loviisa-Levadia (Viro) 0-4

Jatko-ottelut: sijat 13-16: FC Loviisa-Sporting Saku (Viro) 0-1, sijat 15-16: FC Loviisa- FC Flora Margarin (Viro) 0-1

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikallisurheilu

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat