Paikallisurheilu

D1 otti pisteet

Alfons Möllerin pyssy on puhunut.

LJK:n D1-joukkue avasi sarjakautensa AA-alkusarjan ottelulla sunnuntaina kotihallissa. Vastustajaksi oli saapunut Harjun Kiekko (HAKI) Lohjalta. Toinen erä oli jo lähes puolivälissä, kun LJK:n Robin Nyström oli karkumatkalla maalintekoon ja HAKI:n pelaaja rikkoi häntä rangaistuslaukauksen arvoisesti.

Robin osoitti kylmähermoisuutensa ja nosti kylmän viileästi kiekon läheltä maalin kattoon ja vapautti samalla kotikatsomon räjähtäviin suosionosoituksiin. LJK:n kova ja kurinalainen työ palkittiin toisessa erässä vielä kahdesti, kun parivaljakko Alfons Möller-Antti Nurkkala teki kaksi maalia peräkkäin Möllerin paukuttaessa puolustajan tontilta takuuvarmaa tulosta.

– Pelaajat tekivät kentällä asioita, joita ollaan harjoiteltu yhdessä. Erityisesti tästä pelistä voi nostaa esiin pakkiparin Joel Pettersson-Emil Rytkönen. Aiemmin enimmäkseen hyökkääjinä pelanneet pojat olivat ensimmäistä kertaa puolustajaparina ja yhteistyö oli toimivaa, sanoo valmentaja Johannes Nevalainen.

Kolmannessa erässä HAKI pääsi kaventamaan ylivoimalla, mutta LJK ei siitä lannistunut.

Emil Rytkönen vastasi kahdesta seuraavasta maalista, syöttäjinä ensimmäisessä Joel Pettersson ja toisessa Antti Nurkkala. Puoli minuuttia ennen päätössummeria Robin Nyström kaunisteli vielä loppulukemia ja vauhdikas ja fyysinen peli päättyi kotijoukkueen voittoon 6-1.

Viime kaudesta sekä henkisesti että fyysisesti kasvanut joukkue pelasi tasaisen hyvää peliä, ja maalilla William Gammals sinetöi hyvillä torjunnoillaan voiton. Seuraavan kerran D1:n peliä voi seurata kotihallissa perjantaina 4.10. kello 19.20, vastustajaksi saapuu BJR White Espoosta.

AA-alkusarja

Joukkuen kokoonpano

LJK:n joukkueessa pelasivat Valtteri Ahoste, Andrej Forssell, William Gammals (MV), Mico Hellroos, Kevin Holmberg, Venla Koskimies, Tuukka Kristén, Luukas Lönnberg, Alfons Möller, Elis Möller, Antti Nurkkala, Robin Nyström, Joel Pettersson, Emil Rytkönen, Urho Vepsäläinen (MV), Miro Virtanen, Kasper Åminne.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikallisurheilu

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat