Paikalliset

Loval Oy ostanut tuotantolinjaston Saksasta Loviisaan

Uutta. Lovalin tehtaalle on siirretty Saksasta ostettu tuotantolinjasto. Kuvassa yrityksen toimitusjohtaja Jorma Kallaperä 2011, kun uutisoitiin yhteistyöstä Cernin kanssa. Arkistokuva: Marita Itävuori

Loviisalainen lämmityskomponenttivalmistaja Loval Oy on ostanut saksalaiselta EGOthermiltä linjaston, joka on jo siirretty Loviisan tehtaalle.
LOVIISA Loviisan Sanomien tietojen mukaan Loval Oy osti EGO Elektro Geräte AG -tuotantolinjaston saksalaiselta EGOthermiltä jo viime vuoden toukokuussa, mutta linjastoa on siirretty uuteen paikkaansa vuoden lopulta lähtien. Loviisassa työskentelee parhaillaan kolmen saksalaisen ryhmä opettamassa linjaston käyttöä. EGO Elektro Geräte Ag on tiedottanut kaupasta asiakkailleen. Tiettävästi linjaston siirto tietää lisätyöpaikkoja Loviisan tehtaalle. Loval Oy:n toimitusjohtaja Jorma Kallaperä ei ollut eilen tavoitettavissa. Loviisalainen Loval on yksi Euroopan johtavista putkivastusten, lämmityselementtien ja -ratkaisujen valmistajista. Vuonna 1960 perustettu Loval on ollut vuodesta 1995 lähtien osa ruotsalaista Nibe Industrier -ryhmää. Valtaosa tehtaan tuotannosta menee vientiin. Tärkeimpiä vientimaita ovat Saksa, Ruotsi, Sveitsi ja Iso-Britannia. Loval Oy työllistää tällä hetkellä yli 200 henkilöä.
Loval
  • Perustettu vuonna 1960
  • Valmistaa lämmityskomponentteja ja kokonaisia lämmitysratkaisuja
  • Työllistää yli 200 henkilöä
  • Ollut vuodesta 1995 lähtien osa ruotsalaista Nibe Industrier -ryhmää
  • Lähes 80 prosenttia tuotteista menee vientiin
  • Päävientimaita Saksa, Ruotsi, Sveitsi ja Iso-Britannia

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat